Microcement Stockholm - Välkommen!

Vi applicerar och säljer microcement till företag och privatpersoner.

Vill du ha en offert på applicering? 

eller offert på materialkostnad för större projekt över 30m2.


Skicka gärna en förfrågan via vårat frågeformulär,så återkommer vi så fort vi kan.

Länk till formuläret: https://formogr.am/ILM3dzL8Hd

Kontakta oss gärna för offert på större beställningar av microcement!

Microcement Stockholm är en bifirma till Storöstrands Måleri AB orgnr: 559010-8030

Vanliga frågor om microcement

Kan man lägga microcement själv?

Ja, det är möjligt att lägga microcement själv. Det är enkelt eftersom det kommer färdigblandat och det finns steg-för-steg-instruktioner som du hittar på vår webbplats. Genom att följa dessa instruktioner noggrant kan du uppnå ett bra resultat. Det är viktigt att förbereda ytan ordentligt genom att rengöra och fixa eventuella ojämnheter. Sedan kan du applicera microcementet med hjälp av en spackel eller ett slipstål enligt anvisningarna.

Hur länge håller microcement?

Microcement är en form av beläggning som allmänt används på golv, väggar och bänkskivor för att ge en slät och modern yta. Hållbarheten för microcement beror på flera faktorer, inklusive kvalitet på installationen, underhållsrutiner och användning. Generellt sett kan microcement hålla i många år med rätt vård och underhåll.

Vad är microcement?

Microcement är en mångsidig och modern beläggning för golv, väggar och ytor. Det är en blandning av polymerer, cement, mineraler och tillsatser som ger en stark, slitstark och tunn beläggning. Microcement kan appliceras på olika material som betong, trä och keramik. Det ger en nästan sömlös och slät yta.

Kan man ha microcement i dusch?

Ja, det är möjligt att använda microcement i en dusch. Microcement är en vattentät ytbeklädnad som kan appliceras på olika ytor, inklusive badrum och dusch områden. Det ger en nästintill fogfri yta som är lätt att rengöra och underhålla. Dessutom är microcement flexibelt och kan anpassas till olika former och storlekar. Det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för rengöring och underhåll för att förlänga microcementens livslängd i duschområdet.

Kan man lägga microcement på kakel och klinker?

Ja, det är möjligt att applicera microcement på kakel och klinker. Microcement är en mångsidig och flexibel beläggning som kan appliceras på en rad olika ytor, inklusive kakel och klinker. Innan appliceringen är det dock viktigt att förbereda ytan genom att rengöra den ordentligt och eventuellt använda en primer för att bekräfta god vidhäftning.

Kan microcement spricka?

Ja, microcement kan potentiellt spricka under vissa förhållanden. Microcement är en tunt applicerad cementbaserad beläggning som används för att skapa en nästintill sömlös och robust yta. Men det är viktigt att notera att sprickbildning kan uppstå om det finns underliggande rörelser i den underliggande strukturen, som kan överföras till mikrocementbeläggningen. Därför är det viktigt att ha en stabil och korrekt förberett underlag innan microcement appliceras.

Hur tåligt är microcement?

Microcement är ett mycket tåligt material som används för att skapa slitstarka ytor. Det är en polymerbaserad beläggning som ger en jämn och hållbar yta. Microcement är motståndskraftigt mot repor, fläckar och fukt, vilket gör det lämpligt för användning i olika miljöer, inklusive bostäder, butiker och offentliga platser. Det kan appliceras på olika underlag som betong, laminat och kakel, vilket gör det mycket mångsidigt. Dess tålighet och hållbarhet gör att microcement är ett populärt val för golvytor och väggbeläggningar där man vill ha en snygg och hållbar finish.

Hur gör man rent microcement?

För att rengöra microcement kan du följa några enkla steg. Börja med att sopa eller dammsuga ytan för att ta bort smuts och löst skräp. Sedan kan du använda en fuktig trasa eller mopp och rengöringsmedel som är lämpligt för icke-porösa ytor. Applicera rengöringsmedlet på ytan och torka eller skura försiktigt för att ta bort fläckar eller smuts. Skölj sedan av med rent vatten och torka ytan torr. Se till att undvika starka kemikalier eller slipande rengöringsprodukter som kan skada microcementen. Det är också en bra idé att regelbundet torka bort eventuella fläckar eller spill omedelbart för att undvika permanenta märken.